Breaking News

2015 YILININ YAZ DESENLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kış mevsiminin dondurucu etkisini yavaş yavaş geride bırakıp yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan moda tasarımcıları, şimdiden sezonun trend parçalarını, desenlerini ve tarzını yazlık reyonlara konumlandırmış durumdalar.

2015-yaz-modasi-1

Bu yaz; 70’lerin gökkuşağı renkleri ve 80’lerin puantiye ve çiçek desenleri, dantel, file, püskül gibi hareketli detaylar, pinstripes, grid, kazayağı gibi dijital baskılı kumaşların yanı sıra; ayakkabıdan, pantolonlara, gömlekler, ceketler, elbiseler, çantalar ve kullandığımız tüm aksesuarlar en belirgin şekilde kendilerini gösterecekler. Ayrıca kullanılan metalik ışıltılarla da günümüze uyarlanarak daha da etkileyici parçalara dönüşecekler.

2015-yaz-modasi-4

Oscar De La Ranta, Michael Kors, Altuzarra, Ralph Lauren, Balmain, Givency, Armani, Hermes, Miu Miu, Tory Burch, Valentino, Fendi, Galliano, Chanel gibi birçok moda öncüsü firmanın bu sezona yön veren koleksiyonlarında kullandıkları desenler, çizgiler, kumaşlar ve materyaller özellikle fashion showlarda görücüye çıkarak yerli yabancı tüm tasarımcıların da ilham kaynağı olmuş durumdalar. Sunulan ürünleri sadelikten uzaklaştırarak daha da yaratıcı ve etkileyici bir tarza kavuşturan varak detayları, 2015 yaz ayları için moda severlere sunulan parçalarla birleşerek bu sezon da adından söz ettirecek. Özellikle saçaklı ve püskül detaylı çantalarda sıkça kullanılan metalik ışıltı, bohem tarzın günümüze uyarlanmış hali olarak raflarda yerini almaya başladı.

2015-yaz-modasi-5

Klişeden uzak, kendinize has özel parçalarla yapabileceğiniz, çok çeşitli ve renkli bir yaz sezonu siz moda severleri bekliyor. İster 80’lerin Retro havasını yansıtın, isterseniz günümüzün metalik ışıltısını dikkat çekici parçalarla harmanlayıp sokak modasının yıldızı siz olun. Tercih sizin…

2015-yaz-modasi-3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yardım mı gerekli?