Breaking News

INTERDYE PRINTING EURASIA 2014

Avrupa ve Asya’nın gelişen pazarlarının kesişim noktasında bulunan Türkiye, sahip olduğu coğrafi avantaj ile son yıllarda iki kıtayı birbirine bağlayan tekstil ihracatının üssü konumuna geldi. Bu durum, Türkiye’nin bu sektördeki ekonomik büyümesini hızlı bir şekilde daha da ileriye taşıyor.

interdye-printing-eurasia-2014

Türkiye sahip olduğu coğrafi avantajın yanı sıra, Avrupa Gümrük Tarifeleri Müttefikleri arasında bulunuyor. Türkiye’nin diğer müttefik ülkelere gerçekleştirdiği ihracat, kota sınırlamalarına tabi ve gümrük tarifelerinden de muaf. Türk tekstilinin gelişmesinde İsrail, Mısır, Fas, Tunus gibi ülkelerle imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması’nın da payı var. Buna ek olarak, komşu ülkelerde yaşayan 170 milyon insanın yanı sıra 1 milyar tüketiciye ulaşma potansiyeli de coğrafi olarak çok önemli uluslararası bir pazar teşkil etmektedir.

I.Boyarmadde, Baskı Mürekkepleri, Pigmentler, Kimyasallar, Baskı ve Boyama Teknolojileri Fuarı, Interdye & Printing Eurasia” 11-14 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 55’i yabancı, 8 ‘i Türk olmak üzere toplam 63 firma ile gerçekleştirildi. Fuarı 3 günde 386 yabancı olmak üzere toplam 2748 sektör profesyoneli ziyaret etti. Daha ilk fuarda yakalanan büyük başarı neticesinde, sektör şimdiden 2014 fuarı için hazırlıklarını yapmaya başladı. Interdye&Printing Eurasia fuarını spesifik sektör fuarı haline getirmek ve sektörün ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamak adına; terbiye, boya ve baskı sektörünün en önemli sivil toplum örgütlerinden olan Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği ile güçler birleştirerek, fuarı uluslararası platformda önemli bir organizasyon haline getirmek amacı güdülmüştür.

Sektörün büyük ilgisini çekecek olan 2. Interdye & Printing Eurasia Boyarmadde, Baskı Mürekkepleri, Pigmentler, Kimyasallar, Baskı ve Boyama Teknolojileri Fuarı 5-7 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 11. salonda düzenlenecek. İki yılda bir düzenlenecek olan fuara, yurt içi ve yurt dışından toplam 100’ün üzerinde firma katılması bekleniyor.

Ücretsiz online davetiye için lütfen tıklayınız.

Check Also

TEXPO EURASIA 2014 FUARININ ARDINDAN

26 Mart 2014 tarihinde kapılarını açan ve dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan 31. Tekstil, Dokuma, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yardım mı gerekli?