Breaking News

FESPA EURASIA 2014

Her yıl düzenlenen FESPA Eurasia; Türkiye, Doğu Avrupa ve Batı Asya pazarları için geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, endüstriyel reklam ve tekstil baskı sektörlerinden 150’den fazla fuar katılımcısını bir araya getiren sektör odaklı bir fuardır.

fespa-eurasia-banner

CNR Expo, İstanbul’da 4-7 Aralık 2014’de gerçekleşecek olan FESPA Eurasia, baskı sektörü profesyonellerine yeni ürün çözümleri, pazar eğilimleri, ilham verici fikirler, yeni teknolojiler ve sosyal ağ fırsatlarına serbestçe erişim imkanı sunar.

UES Varak’ın E1 numaralı standında bu seneki baskı sektörüne ait son trendleri, güncel kartelalarımızı, her geçen gün genişleyen ürün yelpazemizi görebilir, konularında uzman kadromuzdan baskının her evresi için detaylı bilgiler, çeşitli sorunlar için çözüm önerileri ve daha bir çok faydalı bilgiye ulaşabileceksiniz.

Ufkunuzu genişletecek olan FESPA Eurasia’nın başlamasına yalnızca bir ay kaldı. Geç kalmadan buraya tıklayarak ziyaretçi kaydını oluşturup online davetiyenizi alın.

Check Also

FESPA 2017 HAMBURG

Baskı dünyasının bir numaralı fuarı olan ve 08.05.2017 itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açan FESPA 2017, beklenenden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yardım mı gerekli?