Breaking News

FESPA AFRICA 2014

Federation of European Screen Printers Associations (Avrupa Emprimeciler Dernekleri Federasyonu) yani FESPA, dünya çapındaki 37 derneğiyle gerçek anlamda küresel bir kuruluş olup, uluslararası, bölgesel ve ulusal piyasalara hizmet etmek üzere Avrupa, Asya ve Latin Amerika’da düzenlediği çeşitli etkinliklere bu sene ilk defa açılacak FESPA AFRICA fuarı ile Afrika kıtasını da ekliyor.

fespa-africa-bulten

En son dijital baskı teknolojilerini, sarf malzemelerini ve çözümlerini sergileyen 200’den fazla markaya ev sahipliği yaparken konferanslar ve uygulamalı gösterim alanları ile de zengin bir eğitim içeriği sundu. FESPA Africa ziyaretçileri, ilham alıp, baskı dünyası ile iletişime geçtiler ve öğrendiklerini bir an önce uygulamaya hevesli olarak fuardan ayrılmayı hedefliyorlar. Bu sene ilk kez düzenlenecek bu etkinlik tıpkı diğer coğrafyalardaki gibi çok verimli geçeceğe benziyor.

FESPA’nın Afrika’daki bu ilk organizasyonu 2-4 Temmuz 2014 tarihleri arasında Güney Afrika Cumhuriyeti’nin eşsiz güzellikteki şehri Johannesburg’da Gallagher Convention Centre’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Check Also

FESPA 2017 HAMBURG

Baskı dünyasının bir numaralı fuarı olan ve 08.05.2017 itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açan FESPA 2017, beklenenden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yardım mı gerekli?